Detta händer

22 okt

2020-03-29

Välkomna på nätverksfrukost i samband med Sweden Game Conferens!

Plats: ASSAR

Tid: 22 okt, kl 07:30 – 09:00

Antalet fysiska platser är fullbokade, men maila oss så ställer vi er på kö om någon får förhinder. Önskar ni delta via länk, maila oss.

Välkomna till nätverksfrukost i samband med Sweden Game Conferens!

Både vi och ni medlemmar har efterfrågat våra fysiska nätverksträffar och vi kan gladligen meddela att vi nu öppnar upp för dessa igen, men så klart med restriktioner. På eventet kommer vi att tillåta max 50 personer inklusive oss som håller i eventet. Detta för att kunna säkerställa goda avstånd och undvika trängsel.

Sweden Game Conferens, som annars lockar massvis med människor till Skövde, kommer i år bli digital. Vi vill ändå erbjuda er medlemmar att komma dit och ta del av detta event genom vår nätverksfrukost.

Dagen inleds med frukost tillsammans och ni kommer sedan få ta del av en inledning från Magnus Ling från Sweden Game Arena. Efter det får ni ta del av en spännande föreläsning av Adam Palmquist som kommer prata spelifiering (gamification), vilket innebär att man använder spelmekanismer inom verksamheter som normalt inte använder detta. Adam Palmquist föreläser om hur spelifiering kan bidra till högre motivation och ökat lärande. Syftet är att skapa mer dialog och upptäcka vilka möjligheter det finns med spelmekanismer inom era verksamheter. Avslutningsvis kommer Mats Wiktorsson från Wincent Marketing samt Mats Olsson, VD Next Skövde presentera projektet "Storverk i småstadsmiljö".

Det är först till kvarn som gäller på detta event, men fyller vi platserna kommer vi prioritera en person per företag för att ge fler företag chansen att delta. Tveka dock inte på att anmäla alla som är intresserade! För er som inte får plats, eller som hellre deltar digitalt, kommer möjligheten också finnas, då vi livesänder eventet. Önskar du en "digital plats", notera det efter ditt namn i anmälan.

Varmt välkomna!

Kostnad

Gratis för våra medlemmar!

Arrangör

Näringslivsforum i Skövde i samarbete med ASSAR Industrial Innovation Arena, Sweden Game Arena

Frågor

info@nlfskovde.se

Anmälan

info@nlfskovde.se senast 15/10.