Detta händer

18 okt

2022-08-16

Nätverksträff tema exjobb

Plats: Insikten, Science Park Skövde

Tid: 18 okt, kl 07:30

Har du ett dilemma på företaget som du vill ta tag i men har inte tid själv? Då kan det vara föremål för ett exjobbsarbete!

Genom att ta emot studenter får ditt företag hjälp med kvalificerad problemlösning samtidigt som studenterna får möjlighet att tillämpa sina teoretiska kunskaper i verkligheten. Samarbetet kan även leda till att du hittar din framtida medarbetare! Med den här frukostträffen vill vi inspirera er företagare till att uttnyttja den kompetens som finns via akademin. Kanske får du en ny infallsvinkel på ett problem eller effektiviserar din produkt/tjänst? Exempel på examensarbete kan vara undersökningar innehållande enkäter, intervjuer, produktutveckling, observationer eller experiment. Syftet med en examensuppsats är att förmedla relevant och välstrukturerad information inom ett avgränsat område. 

Mer info kommer längre fram...

Anmälan

st
På våra events fotograferar, och i vissa fall filmar, vi ett event för spridning i våra sociala medier samt mailutskick. Genom att kryssa i rutan godkänner du att du kan finnas med på våra foton/filmer.