Näringslivsforum Skövde
feb
9

Emigrationsmässa i Houten, Nederländerna

Tid: 9 feb 2019, kl 09:00 – 10 feb, kl 16:00

Plats: Houten, Nederländerna

Arrangör: Näringslivsforum Skövde

Skaraborg växlar upp samarbetet kring kompetensförsörjningen Vi hjälper dig att hitta kompetens via Emigrationsmässan Expo Houten Nederländerna 9-10 februari 2019.

Potentiell kompetens till Skaraborg: I ett nytt samarbete hjälper vi ditt företag med kompetensförsörjning! Den här mässan är Europas största event för emigranter, entreprenörer och jobbsökande från regionerna kring Belgien och Holland. Sedan 23 år har mässan hållits den andra helgen i februari. Cirka 11 000 betalande besöker mässan. Den gemensamma nämnaren oavsett yrkesinriktning och kompetens, är målsättningen att starta om i ett annat land.

Skandinavien i fokus 2019: Sverige, Norge, Finland och Danmarks lyfts upp extra och Norden är även i vanliga fall fokus för många av besökarna. Sedan lång tid tillbaka har svenska regioner, kommuner, företag och organisationer använt Emigrationsmässan som en plattform i syfte att skapa konkreta och ömsesidiga kontakter så att arbetsgivare ska möta drivna och intresserade arbetstagare i en närtidsrekrytering eller för framtiden.

Har du brist på det du efterfrågar? Arbetsförmedlingen jobbar aktivt med rekrytering i EU/EES. Tillsammans med kollegor och partners, på olika event, via annonsering och gemensamma projekt. Om du har svårt att hitta den personal du behöver kan vi vara ett stöd i din rekryteringsstrategi.

Vill du ta del av möjligheten? Du kan kostnadsfritt bredda din rekryteringsbas, exponera önskade profiler och konkreta annonser på denna gemensamma rekryteringsaktivitet. Som operativ partner i projektet ansvarar vi på Arbetsförmedlingen för att ge dig mer information och göra en planering utifrån ditt behov. Vi kommer aktivt marknadsföra och matcha dina annonser på plats och vara ett stöd genom hela processen. Erfarenheten säger oss att kompetensen du saknar idag eller imorgon, kan vara just den som vi träffar i montern i februari.

För mer information och anmälan av ditt företags rekryteringsbehov är ni välkomna att kontakta oss så snart som möjligt

Arrangör

Business Region Skaraborg tillsammans med Arbetsförmedlingen

Anmälan

Cecilia Lawrence-Brown tel: 010-487 62 20 mail: cecilia.lawrence-brown@arbetsformedlingen.se

Anna Karlsson tel:010-486 53 27 mail:anna.e.karlsson@arbetsformedlingen.se

Filer

flyer_inbjudan_emigration_expo_2019_002.pdf