Näringslivsforum Skövde
sep
27

ForskarFredag!

Tid: 27 sep, kl 07:30–09:00

Arrangör: Näringslivsforum Skövde, ASSAR Industrial Innovation Arena, Högskolan i Skövde och Balthazar Science Center

Lägg till i kalender: Google Kalender Outlook Office 365 iCalendar

ForskarFredag!

Den 27 september är du välkommen att börja din dag med att få korta föredrag från tre olika forskare från Högskolan i Skövde om deras arbete.

Ta chansen att få 3 kortfattade lättförståeliga sammanfattningar om spännande forskning som pågår i din närhet. vill du sedan grotta ned dig och veta mer så finns det såklart möjligheter till det. Börja med att boka upp denna morgon så tar vi det därifrån!

Detta är alltså en nätverksfrukost där entreprenörer och näringslivsaktörer får träffa flera av Högskolans forskare. En frukost med inspiration från forskningen och framtidsspaning från flera branscher. Eventet ingår i den stora europeiska Vetenskapsfestivalen som 2024 går av stapeln 23-29sept. Se mer via länk: ForskarFredag.

För vem?

Högskolan i Skövde arrangerar ForskarFredag tillsammans med ASSAR industrial innovation arena, Balthazar Science Center och Näringslivsforum Skövde och målgruppen är ALLA som är nyfikna! Välkomna!

Kostnad?

Nej nej, fikat och deltagandet är gratis!

Program

07:30 – 08:00 Frukost och drop-in, mingel och nätverkande
08:00 – 09:00 Ett inspirerande program med forskningsfokus och framtidsspaningar:

Talare

Vilka av Högskolan i Skövdes forskare vi får lyssna till i år kommer att annonseras senare...men vi kan redan nu tipsa att det kommer bli intressanta ämnen.

Anmälan

Fält markerade med asterisk ( * ) är obligatoriska.