Näringslivsforum Skövde
feb
9

Karriärmässan Framtid

Tid: 9 feb 2023, kl 10:00

Plats: Högskolan i Skövde

Arrangör: Högskolan i Skövde, Studenkåren i Skövde

Karriärmässan Framtid är en mötesplats för arbetsgivare och studenter i Skövde.  Mässan erbjuder en fantastisk möjlighet att koppla samman studentlivet med näringslivet. Framtid arrangeras för 38:e gången under våren 2023!

Studenterna är framtidens talanger, drivna medarbetare, praktikanter eller sommarvikarier, och genom mässan får företag och organisationer ett utmärkt tillfälle att marknadsföra sin verksamhet för dem. På Högskolan i Skövde finns 7 000 personer som på ett eller annat sätt kan bidra till näringslivet i Skaraborg genom sommarjobb, extrajobb, praktikplatser, examensarbete eller ett jobb efter examen. Det finns även plats för fackliga och ideella organisationer att ställa ut på mässan.

Men Framtid handlar inte bara om jobberbjudanden. Genom att prata med utställare, lyssna på inspirerande föreläsningar och presentationer ämnar dagen att öppna dörrar och vidga vyerna hos studenterna som får ett smakprov på vad framtiden har att erbjuda. Studenterna kan också börja utforma en bild av sin kommande karriär och få en inblick i arbetslivets möjligheter och utmaningar.

Vill du ställa ut på mässan?
Maila till framtid@studentkaren.se

Framtid arrangeras årligen vid Högskolan i Skövde sedan 1985 på uppdrag av Studentkåren i Skövde. Studentkåren arbetar bland annat med utbildningsbevakning, studiesocialt arbete, arbetsmarknadsarbete samt introduktion.