Näringslivsforum Skövde
mar
6

Karriärmässan Framtid vid Högskolan i Skövde

Tid: 6 mar 2018, kl 09:00

Plats: Högskolan Skövde

Arrangör: Näringslivsforum Skövde och Näringslivssamverkan

En karriärmässa av studenter för studenter och arbetsliv. Framtid arrangeras vid Högskolan i Skövde årligen sedan 1985 av Studentkåren i Skövde. Framtid lockar cirka 700-1000 besökare och 35-40 utställare varje år, och är en viktig mötesplats för studenter och arbetsliv.

Varför Framtid?
En kommentar från Lars Niklasson, rektor vid Högskolan i Skövde:
 
"Karriärmässan Framtid är en viktig kontaktyta där människor från näringsliv och offentliga organisationer kan möta Högskolans studenter. De kontakter vi knyter med varandra på Framtid är till nytta för arbetsgivare, för Högskolan i Skövde och för hela vår region."

 Några kommentarer från Högskolans studenter: 
- ”Framtid ger dig som arbetsgivare en fantastisk möjlighet att träffa engagerade studenter på kanten till arbetslivet. Studenter som besitter den senaste kunskapen inom sitt ämne.”
- ”Det är viktigt att ni som är arbetsgivare kommer till Framtid för att hitta/se nya perspektiv, komma i kontakt med framtida branscharbetare & kunna utveckla både ert företag & fältet i helhet.”
-”Arbetsgivare får en möjlighet att göra sig mer synliga för studenter, och skapa intresse för sin verksamhet. Man har även möjlighet att fånga in talang och kompetens på ett tidigt stadium.”

Arrangör

Studentkåren Skövde

framtid@studentkaren.se

Frågor

Katja Kilponen
Projektledare
0707-100247
Hemsida och monterbokning: www.framtid.me