Näringslivsforum Skövde
nov
13

Made in Skövde på Elmia Subcontractor

Tid: 13 nov 2018, kl 09:00 – 16 nov, kl 16:00

Plats: Elmia, Elmiavägen 15, JÖNKÖPING

Arrangör: Näringslivsforum Skövde och Next Skövde

För nionde året i rad ställer flera av Skövdes tillverkande företag ut i en gemensam monter på Elmia Subcontractor i Jönköping.

Made in Skövde är en ett nätverk för tillverkande företag med olika spetskompetenser och kom till genom ett samarbete mellan Näringslivsforum, Skövde kommun och Skövdes tillverkningsindustri. Genom åren har Made in Skövde byggt upp en väl fungerande plattform för erfarenhetsutbyte och utvecklingssamverkan. Samverkan, kunskap, kvalitet och modern industriteknologi kännetecknar Made in Skövdes koncept med syfte att skapa möjligheter så fler jobb tas hem till och stannar i Skövde.

"Ensam kan vara stark men tillsammans är vi utan tvekan starkare. Vi kan hjälpa varandra att knyta kontakter och hitta nya kunder. Det har visat sig vara lyckat att kunna erbjuda flera olika verksamhetsområden i en och samma monter. Genom att komplettera varandra stärker vi också vårt erbjudande. Får ett företag en förfrågan om en tjänst de inte kan hjälpa till med känns det bra att kunna hänvisa till något av nätverkets andra företag. Ibland kan det sluta med att en gemensam offert tas fram."

Elmiamässan är ett led i Made i Skövdes arbete att göra Skövde  till en starkare industristad. Bland företagen som ställer ut finns årets tillväxtbolag i Skövde ToWe Elektronik, SMK, Nystedts, Ferrocon, Skövde Gravyr, Jonssons Mekaniska och Götlunda CNC. Furhoffs Rostfria, som också är en del av Made In Skövde, ställer också ut på mässan, men i en egen monter.

Välkommen att besöka företagen i A-hallens monter A01:36 den 13-16 november.

http://madeinskovde.com/