Näringslivsforum Skövde
mar
31

Nätverksfrukost på UF-mässan 2023!

Tid: 31 mar 2023, kl 07:30–09:00

Plats: Arena Skövde, Egnells väg 1

Arrangör: Näringslivsforum Skövde och Ung Företagsamhet Skaraborg

Den här näringslivsfrukosten arrangeras i samband Ung Företagsamhet Skaraborgs regionala mässa. Förra gången vi gjorde detta tillsammans hade vi hela 250 personer som deltog, så säkra din plats redan idag!

Under morgonen kommer två UF-företag gå upp på scenen och pitcha sina affärsidéer för er och ni kommer få lyssna till den Skövdebördiga entreprenören och ledaren Ulrika Viklund (tidigare Lindvall). Hon har haft en framgångsrik karriär i flera ledarroller bland annat på Spotify som internationaliseringschef. Därifrån gick hon vidare till VD-posten för streamingstjänstbolaget Plejmo. Ulrika har även blivit nominerad till ”Framtidens kvinnliga ledare” av Ledarna där slutligen 2:a platsen blev hennes. För några år sedan gick flyttlasset från Stockholm till Åre där hon tillsammans med två andra entreprenörer startade upp ”House Be” som erbjuder både co-working och co-living och som nu expanderar stort i norra Sverige. Nu för tiden arbetar Ulrika främst med sina egna bolag samt som styrelseledamot och ordförande i externa bolag. Under denna föreläsning delar Ulrika med sig av tips och lärdomar och hur viktigt det är med mod för att drivas framåt.

Efter frukosten är ni välkomna att besöka mässan och någon av Skaraborgs 150 UF-företag som ställer ut. De berättar gärna mer om sina produkter och självklart har ni även möjlighet att shoppa produkterna. Och vem vet, kanske får ni även en goodiebag som ger er ännu starkare anledning att besöka mässan...

Varmt välkomna!

Det här är ett öppet event, så tveka inte att anmäla dig via formuläret nedan! Vi bjuder på kaffe och macka!