Näringslivsforum Skövde
jan
31

Nätverkslunch SM-veckan (tisdag)

Tid: 31 jan 2023, kl 13:00

Plats: VIP-området på Billingen Skidstadion

Arrangör: Näringslivsforum Skövde och Rickstrand & Co

Vad sägs om en nätverkslunch med utsikt över start- och målgång under SM-veckan?

SM-veckan är ett av Sveriges största idrottsevenemang och beräknas generera 10 000 gästnätter och 100 000 besökare. Det kommer att tävlas i ca 20 olika idrotter på arenorna i Skövde och dessutom kommer event och aktiviteter arrangeras runtom i hela staden. Vi räknar alltså med en riktig folkfest!

Vi är glada att tillsammans med Rickstrand & Co kan bjuda in er till VIP-området på Skidstadion under två dagar 31/1 och 1/2. Här dukar vi upp för en 2-rätters lunch och trevligt sällskap under tävlingarna i längdskidor. Passa på att knyta nya kontakter i vårt mysiga tipitält precis intill upploppet och dessutom har ni fri tillgång till eventområdet.

Vi är också glada att kunna presentera en superintressant gäst som kommer och besöker oss under lunchen - Lars Öberg, Längdchef för Svenska Skidförbundet.

Varmt välkomna!Detta ingår:

  • SM-mössan (som ger er inträde till alla arenor under hela veckan)

  • 2-rätters lunch från Restaurang Hållbar (inkl. bubbelvatten, övrig dryck finns att tillgå, vi har serveringstillstånd)

  • Plats på VIP-läktaren

995 kr/person (inkl. moms) och anmälan görs via formuläret här nedan. Bokar ni fler än 10 personer från företaget är ni välkomna att även ställa upp er beachflagga i VIP-området!

Sista anmälningsdag är söndag 29/1. Vi har endast 50 platser att tillgå, så först till kvarn!