Näringslivsforum Skövde
apr
27

Nätverkspadel

Tid: 27 apr 2021, kl 07:00–10:00

Plats: Padel Court Skövde

Arrangör: Näringslivsforum Skövde

Inbjudan till dig som företagare och medlem i Näringslivsforum att komma och provspela och höra vilka möjligheter som Skaraborgs största Padel Arena kan erbjuda just ert företag.

Vi träffas den 27/4 klockan 07:00-10:00. Det bjuds på en frukostmacka och dryck under tiden som VD Jim Edgren berättar om hur det varit att öppna en arena mitt under en pandemi och även hur den första tiden har gått.

AH Sport & Business som är försäljningspartner till Padel Court kommer presentera hur vi idag arbetar ihop med våra partners runt personal och kundevent. Samt det nätverkande vi skapat runt anläggningen som växer hela tiden.

Vi avslutar med en snabbgenomgång av lite enkla regler och tips innan vi spelar mot och med varandra på anläggningens WPT bannor som håller toppnivå. Vi kommer spela en rolig och enkel turneringsform som kallas för Americano. Rack finns självklart att låna om man inte har ett eget rack man vill använda.

Inbjudan avser 1 person/företag, vid stort intresse kommer vi boka in ytterligare ett datum. I enlighet med coronarestriktioner rymmer padelhallen 180p, så vi har gott om plats att sprida ut oss på. Max 32 företag som kan deltaga vid detta tillfälle. Så skynda dig att boka in er!

Kostnad

Gratis för medlemmar

Arrangör

Näringslivsforum, AH Sport & Business, Padel Court

Frågor

info@nlfskovde.se

Anmälan

Via formuläret nedan

Filer

inbjudan_-_naringslivsforum.pdf