Näringslivsforum Skövde
maj
28

Nätverksträff: Tung fordonsladdning och batterilagring

Tid: 28 maj, kl 07:30–09:00

Plats: Skövde Energi, Energivägen 1, 541 83 Skövde

Arrangör: Näringslivsforum Skövde och Skövde energi

Kan lastbilar verkligen köras på el?

Är batterier något för min verksamhet?

Detta och mycket mer kommer du att få svar på den 28 maj då Näringslivsforum tillsammans med Skövde Energi bjuder in till en nätverksfrukost där du kommer att få senaste nyheterna inom två högaktuella ämnen - tung fordonsladdning och batterier.

Finns det laddstation för tunga fordon i Skövde?

JA! Skövde Energi har på Gruvgatan idag en laddstation för ellastbilar. Det är en viktig infrastruktursatsning för förbindelserna med ellastbilar och för att möjliggöra fossilfria transporter. Fler laddstationer är dessutom på gång.

 Alltså, det här med batterilagning..är det något för min verksamhet?

Många funderar idag på batterier, både till hemmet men även till näringsverksamheter. Men vad ska man tänka på? Vad betyder egentligen stödtjänster mot Svenska Kraftnät? Skövde Energi reder under denna nätverksträff ut begreppen och delar med oss av våra erfarenheter från flera lokala projekt med batterilösningar.

 Framtidsspaning!

Johanna Löfström (affärsutvecklare energitjänster) och Mathias Mellberg (affärsområdeschef energitjänster) kommer under morgonen att delar med sig av sina erfarenheter men också tankar på framtiden.

Med denna frukostträff vill vi ge vårt lokala näringsliv chansen att lyssna på senaste nytt och möjlighet att ställa frågor direkt på plats till oss! /Skövde Energi!

Agenda

07.30-08.00 Frukostmingel

08.00-09.00 Information och frågestund. Avslut.

09.00-10.00 Extra: Möjlighet att deltaga på rundvandring på värmeverket (anges vid anmälan)

Parkering

Parkering hänvisas till grusplanen mitt emot fordonsentrén, ta gångvägen utmed stängslet för att komma till besöksgrinden. Håll koll på Näringslivsforums beachflaggor för att hitta rätt.

För vem?

Detta är en medlemsaktivitet arrangerad av Näringslivsforum Skövde samt Skövde Energi, där vi välkomnar dig som medlemsföretag i Näringslivsforum. 

Är du ännu inte medlem blir du det lätt genom att klicka här

Kostnad?

Nej, Skövde Energi står för lokalen och föredragshållarna. Näringslivsforum bjuder på frukost.

Vi ses!