Näringslivsforum Skövde
maj
21

Skaraborg Sessions - testa gratis som medlem i NLF!

Tid: 21 maj, kl 08:00–11:15

Plats: Jubileumsteatern i Mariestad

Arrangör: Skaraborg Sessions

Extern länk till evenemang: https://skaraborgsessions.se/

Det är med stor glädje vi bjuder er som är medlemmar i Näringslivsforums nätverk till nästa Skaraborg Sessions – helt kostnadsfritt!

Ni får gå två representanter från ert företag där ni tar del av en exklusiv förmiddag fylld med inspiration och nätverkande på Jubileumsteatern i Mariestad.

Tema: Entreprenörskap - Från vision till verklighet

Om Skaraborg Sessions:

Som ett väletablerat nätverk i Skaraborg, erbjuder vi mötesplatser där över 140 företag från regionen samlas för att utbyta erfarenheter och idéer. Våra sessions är också en arena för att lyssna till föreläsningar från några av branschens främsta talare.

Vi på Rickstrand @Co som driver Skaraborgs Sessions är medlemmar i Näringslivsforum i Skövde.

Föreläsare:

Jonas Eriksson, tidigare internationell fotbollsdomare, delar med sig av sina erfarenheter från sportens värld och hur dessa kan överföras till framgångsrika ledarskapsstrategier i affärslivet.

Hannah Widell, en välkänd svensk entreprenör och mediepersonlighet, bjuder på insikter om storytelling och varumärkesbyggande som har gjort hennes företag, Perfect Day Media, till en stor framgång.

Anmälan:

Registrera er snabbt och enkelt på vår hemsida: www.skaraborgsessions.se. Välj alternativet “Jag är inbjuden gäst” och ange att ni blivit inbjudna av Camilla Rickstrand.

Vi ser fram emot att välkomna er till en inspirerande förmiddag som erbjuder både värdefulla insikter och möjlighet till nya affärskontakter. Missa inte denna chans att få testa på vårt nätverk