Näringslivsforum Skövde
nov
16

Skaraborg Tillsammans

Tid: 16 nov, kl 18:00–22:00

Plats: Valhall, Skövde kulturhus

Arrangör: Skaraborg Tillsammans

Extern länk till evenemang: https://www.skaraborgtillsammans.se/

Skaraborg tillsammans är en helt ny välgörenhetsgala som arrangeras av Rotary den 16 november 2023 kl. 18-22:30 i Skövde, Valhall, till förmån för Kvinnohuset tranan, Sällskapet Jultomtarna och Ätbart.

Syftet med kvällen är att skapa en magisk upplevelse där hela Skaraborg går samman för att lyfta, stötta och uppmärksamma initiativ som hjälper de mest utsatta i samhället.

Väl på plats kommer 550 gäster få njuta av en trerätters middag tillagad på lokala råvaror, fantastisk underhållning med Showkanalen, Mariette och DJ Mathias Hansson. Därutöver kommer det under kvällen att anordnas en exklusiv välgörenhetsauktion med TV-profilen och antikexperten Rickard Thurén, där 30 konstverk, föremål och upplevelser auktioneras ut till högstbjudande.

Allt överskott från galan, inklusive kuvertpris, auktionsutrop och övriga gåvor går oavkortat till Kvinnohuset Tranan, Sällskapet Jultomtarna och Ätbart.

Galakvällen är öppen för allmänheten, och kuvert (biljetter) kommer att släppas i omgångar från och med den 18 augusti kl 09:00 via Skövde kulturhus.

Vill du veta mer om Skaraborg tillsammans, och hur du kan bidra till organisationerna på galan? Ta del av kvällens program och olika aktiviteter via www.skaraborgtillsammans.se!