Näringslivsforum Skövde
sep
21

Social hållbarhet - så bygger vi arbetsplatser i framkant!

Tid: 21 sep, kl 07:30–08:30

Plats: Spegeln, Science Park Skövde

Arrangör: Näringslivsforum Skövde

Välkomna till frukostträff med inspiration på 20 min!

Starta morgonen på bästa sätt med gôtt snack, goa mackor och trevligt sällskap. Den här gången med retorikexpert Jonna Nyberg som ska prata om Social hållbarhet - så bygger vi arbetsplatser i framkant. Dessutom ska vi gå igenom resultat från vår NKI-undersökning (nöjd-kund-index) och gemensamt med er bolla idéer för verksamheten framåt. 

Om föreläsningen:
Retoriker Jonna är övertygad om att vi skapar goda relationer med bra kommunikation, retorisk kommunikation, från det stora till det lilla.
Vi kommer från en tid av snabba förändringar, osäkerhet, restriktioner, social distansering och ett samhälle i strukturella förändringar. Att fortsätta hitta kraft och energi i vår vardag samtidigt som världen är orolig kräver att vi ser vad vi faktiskt kan påverka. När du själv ansvarar för hur du kan påverka människor runtom i en positiv riktning, då blir livet lite lättare att ta sig an även när omvärlden skakar.

Jonna vill inspirera er att uppdatera er retoriska verktygslåda i en helt ny nutid både för dig som ledare och dina medarbetare. Det är en inställningsfråga och ett egenansvar i hur vi bemöter, stöttar och pushar varandra.  Det är en konst att möta människor där dom är och inte där vi önskar att de borde vara. Vi behöver vara flexibla i vårt sätt att kommunicera och entusiasmera varandra på.

Den röda tråden är: 
– Vad vill du att vi ska känna, tänka eller göra när vi har varit i kontakt med Dig?

(Dessutom får ni som anmäler er ett riktigt fint erbjudande på Retorikverkstadens föreläsningar) 

Agenda:
07:30 Välkomna + NKI
07:50 Paus med påtår
08:00 Social hållbarhet - så bygger vi arbetsplatser i framkant
08:30 Tack för idag

Välkomna!