Näringslivsforum Skövde

2018-02-28

Ledare För Näringslivsforum, Skövde

Ledare för Näringslivsforum, Skövde
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Skövde har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns fina förutsättningar för en hög livskvalitet.

Om jobbet
Som ledare för Näringslivsforum är du spindeln i nätet i Skövdes näringsliv och leder bl.a olika samverkansprojekt. Du är förbindelselänk mellan kommunen, högskolan och näringslivet. Du arbetar ofta i projektform med en stor självständighet och rapporterar till Näringslivsforums styrelse.

Arbetsområden/ansvar
En viktig del i arbetet är att genomföra aktiviteter för våra medlemsföretag, exempel på viktiga arrangemang är:

-Frukostmöten, förberedelser och genomförande
-Företagsbesök
-Kontakt med befintliga medlemmar och rekrytering av nya
-Skapa nya samarbeten/projekt som gynnar både våra medlemmar och föreningen i sig. Gärna nya arbetsområden som ligger i framtiden.
-Ansvarig för föreningens hemsida, sociala medier och utskick.
- Grundläggande förståelse för företagsekonomi.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen
Vi söker dig som har lätt att ta kontakt med nya människor och bygga relationer i både befintliga nätverk och nya. Du vill alltid göra det bästa och är nyfiken på att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är trygg i dig själv, social och utåtriktad och som skapar förtroende i dina kontakter som företrädare för Näringslivsforum. Samtidigt som Du tar egna initiativ och har ett starkt driv så är en förutsättning för att lyckas i rollen att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta, då arbetet innebär mycket kontakter med medlemsföretag, myndigheter och utbildningsväsen.

Du har kanske tidigare jobbat med
Marknadsföring, kommunikation, projektledning eller du kanske har drivit eget företag.

Sista ansökningsdag
2018-03-21. Bifoga CV och personligt brev. Ansökan skickas till info@nlfskovde.se
Lön: Enligt överenskommelse
Tjänstens omfattning: 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse. Kallelse till intervju sker löpande.

Kontaktperson
Ordförande, Ingi Jonasson, 0703-490448, mail ingi.jonasson@asitis.se
Verksamhetsledare, Erik Hasselström, Tel. 0708-447464, mail info@nlfskovde.se

Om Näringslivsforum
NLF arbetar med aktiv utveckling av näringslivet i Skövde. Grunden till framgång som vi ser det är samverkan. Näringslivsforum för en aktiv dialog med företag, näringslivsorganisationer, myndigheter, utbildningsväsen och beslutsfattare i Skövde kommun. Genom att vara näringslivets gemensamma och tydliga röst, så frön till nya idéer och sprida information om innovativa uppslag inspirerar vi till nya utvecklande samarbeten som leder till en positiv utveckling av företagsklimatet i Skövde.