Näringslivsforum Skövde

2018-04-27

Malin Sörlin, Ny Ledare för Näringslivsforum

Jag vill först och främst tacka alla som medverkar i Näringslivsforum på något sätt för förtroendet. Det är ingen tvekan om att ni alla brinner för det vi gör här och det har varit väldigt tydligt att ni dels har velat hitta rätt person, men också vill erbjuda rätt förutsättningar för att jobba i denna tjänst, vilket i sin tur har gett mig en väldigt go magkänsla redan från start och jag ser verkligen fram emot att sätta igång efter sommaren.

Så vem är jag?

En 34 årig kommunikationsstrateg med snart 10 års arbetslivserfarenhet från kommunikationsbranschen. Jag har haft förmånen att jobba med riktigt spännande varumärkesfrågor under min tid i Stockholm och för 8 år sedan förde kärleken mig till Västgötaslätten och Skövde och under dessa år har jag verkat inom marknadsavdelningen på Metsä Tissue i Mariestad. Jag har även rotat mig i Trädgårdsstaden tillsammans med min familj, maken Fredrik, dottern Linn och sonen Vilde.

Längs vägen har jag även utbildat mig till Projektledare vid Berghs School of Communication i Stockholm.

Jag tror att möten mellan människor är a och o i nätverksbyggande och ledning är för mig samarbete, inte något eget race. Det är tillsammans med andra man når bästa resultat och det är också så det blir roligt att jobba!

Att få möjligheten att använda min kunskap och kompetens till att få vara med och utveckla näringslivets i den kommun jag lever och verkar i känns otroligt spännande.

Jag tillhör de inflyttade, och har som så många andra överraskats av den dynamik och framtidsanda som präglar Skövde med omnejd.

I rollen som ledare för Näringslivsforum hoppas jag kunna bidra med kreativa idéer och synliga resultat. Med struktur och med mycket energi.

Förutom den bredd av kompetens som finns inom Näringslivsforum, finns det också många bra och viktiga tankar och önskemål om vart vi vill. Jag tror att det för mig kommer vara viktigt att verkligen börja från början och bygga en bra och stabil grund för oss att jobba utifrån. Att skapa tydliga strategier för vårt arbete framåt, det är så vi kommer nå våra mål.