Näringslivsforum Skövde

2023-11-27

Näringslivsgalan 2023

Vilken fantastisk kväll vi fick i torsdags! Vi är fortfarande fyllda av glädje efter den spektakulära Näringslivsgalan i Skövde, där vi tillsammans med Företagarna Skövde Tibro och Skövde kommun fick äran att vara medarrangörer för första gången. En kväll som fylldes av glamour, inspiration och framför allt hyllningar till våra lokala företag!

Höjdpunkten var självklart prisutdelningen, där våra lokala företag fick den uppmärksamhet de förtjänar för sina enastående insatser under året. Från innovativa startups till etablerade företag – alla har bidragit till att forma vår region till en blomstrande plats för affärer och samhörighet.

Totalt delades 12 priser ut på galan varav vi delade ut 2: Årets Skövdeambassadör och Årets Landsbygdsutvecklare.

Årets Skövdeambassadör - Cejn
Årets mottagare av Skövdeambassadörs-priset har under många år varit en förebild och en katalysator för den ekonomiska tillväxten i staden. Företaget har, med sin långa historia och innovativa framtidssyn, gått i spetsen för att Skövdes näringsliv blomstrat lite extra. Genom att konstant investera i forskning och utveckling har företaget etablerat sig som en global ledare inom sitt skrå. Deras produkter och lösningar används över hela världen och har satt Skövde på kartan som en plats för innovation och tekniskt kunnande.

Förutom att bidra till den tekniska utvecklingen i staden har de varit en förebild när det kommer till hållbarhet och samhällsengagemang. De har visat att det är möjligt att driva framgångsrika företag samtidigt som man tar ansvar för miljön och samhället i stort.

Årets Landsbygdsutvecklare - Knistad
Årets Landsbygdsutvecklare utmärker sig genom sitt starka engagemang för en hållbar och blomstrande destination. Genom att ständigt tänka nytt och större har företaget förkroppsligat idén att landsbygdsområden kan blomstra och blomma upp i en modern tid genom att integrera nya koncept med bevarandet av traditioner och lokal kultur Dessutom har företaget visat ett stort socialt engagemang, särskilt genom sina hjärtliga insatser för att stötta familjer i kris. Detta arbete har stärkt deras ställning som en förebild för landsbygdsutveckling och hållbarhet i sitt område.

Genom att använda kreativa idéer och främja en stark samhällsanda har de skapat en plats där tradition och framtid smälter samman harmoniskt. Det är detta som gör att vi vill hylla deras enastående insatser och sprida insikten om att landsbygden kan vara en källa till ständig tillväxt och förhöjd livskvalitet.

Kriterier
Årets Skövdeambassadör
Med utmärkelsen vill Näringslivsforum uppmärksamma personer och organisationer som engagerat sig för att företag i Skövde utvecklas och växer än mer. Priset går till den person eller det företag som fått Skövdes näringsliv att blomstra lite extra.

Årets Landsbygdsutvecklare
Priset går till den person eller organisation som bidragit till att utveckla vårt område på ett nytänkande sätt. Med utmärkelsen vill Näringslivsforum Skövde uppmuntra personer och organisationer som inspirerar och förbättrar, ja, tar vår landsbygd till en ny nivå.