Näringslivsforum Skövde

2024-05-08

Nytillskott i valberedningen!

Säg Hej till Emma och Emilia - Näringslivsforums nytillskott i valberedningen.

Emma Simonsson (klädd i blått)

Emma Simonsson arbetar idag som Teknikchef och Produktsverkstadschef på Furhoffs Rostfria.

Med sin akademiska bakgrund från Högskolan i Skövde, många års erfarenhet inom handeln och som trogen medlem i NLF via ett industriföretag tar hon med sig en bred palett av erfarenheter och idéer in i valberedningen.

Emma är en Skövdebo med hjärta som slår för staden, nätverket och det mervärde det ger.

”Vi behöver lära känna varandra bättre lokalt för att veta hur vi kan dra nytta av varandra!”

Hon ser med spänning fram emot sitt arbete med valberedning genom att vara med och utveckla och ta föreningen mot nya höjder.

Emilia Karlsson (klädd i rosa)

Emilia Karlsson är ny sammankallande i valberedningen.

En gotlänning som bott i Skövde sedan 1997. Även Emilia har utbildat sig på Högskolan i Skövde och har sedan dess jobbat med företagsaffären i många olika roller på Swedbank.

Allt från mindre till större bolag och på senare år har hon haft ett stort ansvar för skog och lantbruk.

Emilia är inte bara ny i rollen för valberedningen, hon är även nytillträdd chef för Large and Midcorp på Swedbank med ansvar för Västra Götaland, Värmland och Örebro.

” Jag brinner för att få vara med och förverkliga företagarnas drömmar! NLF ska vara delaktiga i detta arbete, vi ska hjälpa till att främja företagandet i Skövde. Där kommer jag kunna bidra, men det är också något jag vill ta del av”.

 

Nyfiken på att engagera dig?

Är du nyfiken på ett styrelseuppdrag, hör av dig till någon i valberedningen. Utöver Emma och Emilia finns även Fredrik Dahl, FläktGroup AB och Ahmed Krayem, Stacc Farm med i styrkan.

 

Nyfikenhet. Mod. Tillsammans.

Innan vi dricker upp det sista kaffet ur koppen vill Emma och Emilia lyfta ledorden för NLF – Nyfikenhet. Mod. Tillsammans.

Ta till dig av värdeorden på ditt sätt. Våga gå själv på en träff. Ta modet att ställa en fråga. Fundera på hur du kan hitta en affärsmöjlighet tillsammans med någon du möter.

Börja med att anmäla dig till en träff - Vem vet vilket oväntat möte, affärsförslag eller jobb som väntar!