Näringslivsforum Skövde

2020-03-03

Rekrytering - vi söker ny verksamhetsledare!

Driven ledare med stor passion och stort eget driv för att utveckla näringslivet i Skövde!

Vår verksamhetsledare Emil Larsson kommer gå vidare för nya utmaningar och vi söker nu därför efter hans ersättare.

Oavsett vilken typ av eller storlek på företag är det många faktorer som påverkar entreprenörskapet. Det krävs både tid och drivkraft att kunna påverka och till skillnad mot vad ordspråket säger så är inte alltid ensam starkast. Men vad händer när en röst blir två och sedan tre eller femtio eller fem hundra?

Näringslivsforums främsta uppdrag är att ständigt förbättra företagsklimatet i Skövde samt skapa medlemsnytta för våra medlemmar. Vi har ett gemensamt mål med Skövde kommun - att Skövde ska vara en av de absolut främsta kommunen att bedriva och etablera verksamhet i.

Nu söker vi en ny ledare med stort driv för att fortsätta vårt viktiga arbete mot ett företagsklimat i Svensk toppklass. Blir du nyfiken? Då kanske du är precis den vi söker!

Om jobbet

Som ledare för Näringslivsforum kommer du driva och utveckla Näringslivsforums verksamhet och du har en central roll i Skövdes näringsliv. Du är förbindelselänk mellan kommunen, högskolan och näringslivet. Du arbetar ofta i projektform med en stor självständighet och rapporterar till Näringslivsforums styrelse.

Vem är du?

Tjänsten innebär ett självständigt arbete och kräver en stark egen drivkraft och kreativitet för att leda och driva verksamheten framåt.

Vi söker därför dig som har lätt att ta kontakt med nya människor och bygga relationer i både befintliga nätverk och nya. Viktigt är att du är en person som är trygg i dig själv, social och utåtriktad och som skapar förtroende i dina kontakter som företrädare för Näringslivsforum.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är 2020-12-06, men vänta inte med din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Bifoga CV och skriv i ditt mail varför just du är Näringslivsforums nya ledare. Ansökan skickas till info@nlfskovde.se

Lön: Enligt överenskommelse.

Tjänstens omfattning: 100 %

Kontaktperson

Verksamhetsledare, Emil Larsson, 0708-44 74 64, emil.larsson@nlfskovde.se

Ordförande, Åsa Carlberg, 070-224 81 21, asa@bycarlberg.se