Näringslivsforum Skövde

2024-07-05

Sommarhälsning från verksamhetsledaren

Utmana för utveckling!

Sex månader. Så länge har jag nu varit verksamhetsledare för Skaraborgs största företagsnätverk. Oj! Wow! Vilken resa denna vår har varit och vad fort tiden går!

Jag är ensam anställd, men tack vare min styrelse och alla er som är medlemmar och samarbetspartners har jag aldrig känt mig själv. Det är en stor skillnad.

Som många av er säkert kan relatera till, finns det en osäkerhet som infinner sig när man tar klivet ut ur komfortzonen och in i det okända. Men precis som detta nätverk bygger på samverkan, stöttning och att stärka varandra, har ni alla som mött mig även tagit hand om mig. Tack!

Oavsett vad det handlar om, är det ofta svårt att bryta gamla rutiner och testa något nytt. Det är helt enkelt lättare att göra som man brukar. Men stanna inte där, vem vet vad för roligt och utvecklande du går miste om? Jag vill ge dig som läser detta ett tips, ett råd..eller kanske rent ut sagt en utmaning!


Våga utmana dig själv den kommande månaden!


Gör något du inte brukar, vidga vyerna, testa något nytt. I det stora eller i det lilla. På jobbet eller hemma. Du bestämmer. Se vad som händer. Jag delar en privat bild från när jag tog med en av mina söner till DreamHack i Jönköping för en månad sedan. Ett nytt sammanhang jag inte visste något om. Det blev en häftig dag jag sent kommer glömma med massa nytt att uppleva, prova på och lära mig - och allt detta tillsammans med min son!

Så, sätt dig i förarsätet, ta kontrollen och våga gör något nytt du med!

Se till att du får våra nyhetsbrev!

Texten ovan inleder det senaste nyhetsbrevet från Näringslivsforum som gick ut 2024-07-04, får du inte dessa utskick signar du upp dig här.

Med detta vill jag passa på att önska dig som läser detta en riktigt trevlig sommar och att du ser till att den får det innehåll som just du vill att den ska innehålla!
 

// Helena Bobić, Näringslivsforum i Skövde