Näringslivsforum Skövde

2024-09-26

Tillsammans tar vi Skövdes företagsklimat till nya höjder

Svenskt Näringsliv släppte i början av september sin årliga ranking över företagsklimatet, kopplat till den enkät som gick ut tidigare i år. Att Skövde tappar i placeringar ser vi som en tydlig signal: Det är dags för förändring.

Ser detta som möjlighet till krafttag

Vi som företagsnätverk väljer att inte se årets rankingplacering som ett bakslag utan som en möjlighet – en chans att ta nya krafttag och forma en ännu starkare framtid för Skövdes näringsliv.

Skövde kommun har redan satt bollen i rullning och vi, Näringslivsforum, är stolta över att vara en strategisk aktör i arbetet. Tillsammans skapar vi en plattform där fler röster hörs, fler åsikter samlas in, och konkreta åtgärder formas.

Företagsklimatet i Skövde bestäms av oss alla, och nu är det tid att agera.

 

Som företagsnätverk är vårt engagemang för ett förbättrat företagsklimat i kommunen inte bara en vision, utan en skyldighet. Vi vill vara en aktiv del av lösningen och skapa en miljö där företag kan blomstra, vilket gynnar hela samhället. Tillsammans skapar vi denna miljö och ger varandra förutsättningar.

 

Vi vill ha din röst!

Den 10 oktober bjuder vi in till nätverkslunch – ett unikt tillfälle att påverka framtiden. Vi sammanfattar både Svenskt Näringslivs rapport och rapporten Insikt, lyssnar till kommunens actionplan och diskuterar tillsammans vägen framåt.

Nu är det dags att gå från ord till handling och skapa ett företagsklimat där vi alla är en del av lösningen. Du kommer väl?

 

Framtiden börjar nu – och vi skapar den tillsammans.

Välkommen att vara med och forma vårt Skövde!