Näringslivsforum Skövde

2024-09-17

Ulf Nylén - Ny styrelseledamot!

För ett ännu närmare samarbete med Högskolan!

Högskolan i Skövde har en adjungerad plats i Näringslivsforums styrelse. Att ha denna direkta länk till Högskolan och enkla väg till uppstart av olika samarbeten mellan näringsliv och akademi är av stor vikt för oss som företagsnätverk.

Från och med september 2024 välkomnar vi Ulf Nylén in som Högskolans representant i Näringslivsforums styrelse.

Ulf är medie- och kommunikationsvetare och arbetar idag som ledningskommunikatör på Högskolan i Skövde. Det innebär att han ofta rör sig bakom kulisserna när vi ser Högskolans rektor och prorektor i offentliga sammanhang. Han har varit ledningskommunikatör på Högskolan i Skövde sedan 2014 och därmed fungerat som kommunikationsstöd till tre av Högskolans fem rektorer. Under åren har han samlat på sig ett stabilt kontaktnät vid Högskolan i Skövde och lärt sig en hel del om hur en akademi fungerar internt och hur den styrs. Det är kunskaper som han nu för med sig till Näringslivsforums styrelsearbete.

Högskolan i Skövde arbetar redan idag nära det omgivande samhället och företagen i Skaraborg. Nu ska jag fungera som ytterligare en länk in till Högskolan för Näringslivsforums medlemmar. Det ser jag fram emot.