Näringslivsforum Skövde

2020-02-11

Uppstart Näringslivsforum 2020!

Får du våra mailutskick?

Idag skickade vi ut ett mailutskick med vad som hänt hos oss på Näringslivsforum under uppstarten av 2020. I våra mailutskick kommer också inbjudningar till event och andra aktiviteter. Kontakta oss så registerar vi dig som medlem på dessa utskick. I senaste utskicket fick vår verksamhetsledare Emil Larsson beskriva sin första tid hos oss.

Verksamhetsledare Emil Larsson har ordet

En dryg månad har jag nu varit verksamhetsledare för Näringslivsforum och jag slås varje dag av vilken enormt positiv kraft vi gemensamt har i Skövde och Skaraborg. Alla är så positivt inställda till att vi tillsammans kan och ska fortsätta driva våra frågor som den politiskt obundna förening vi är. En förening som skapar ytor för nätverk, nya samarbetspartners och affärer för våra medlemmar samtidigt som vi är den länk mellan näringslivet och Skövde kommun som är så oerhört viktig för att fortsätta utveckla vårt företagsklimat.

Att träffa er medlemmar och samla in tankar och idéer om Näringslivsforums roll samt lyssna in era möjligheter och utmaningar är och har varit väldigt viktigt för mig. Jag kommer därför mer än gärna ut till era verksamheter fortsatt. En annan viktig del i mitt arbete har varit att träffa andra aktörer, samarbetspartners som driver liknande frågor som oss. Detta för att positionera Näringslivsforum och att vi tillsammans ska fortsätta driva våra frågor, även om vi ibland har olika perspektiv. Oavsett aktör får vi aldrig glömma att det viktigaste är att vi gemensamt har ett mål i sikte - att utveckla och skapa förutsättningar för ett blomstrande företagsklimat!

Jag vill med detta avsluta med att välkomna nya medlemmar till nätverket:

Sigma Recruit AB
Billinge Energi AB
Jippie designbyrå
Ordhuset AB
Orangeriet i Skövde AB
Fastighets Balder AB
GetGain AB