Näringslivsforum Skövde

2023-09-20

Vi söker ny verksamhetsledare!

Driven (verksamhets-)ledare med stor passion och stort eget driv för att utveckla näringslivet i Skövde!

Vår verksamhetsledare Martina Fogelberg kommer att gå vidare till nya utmaningar och vi söker därmed hennes ersättare, se annons nedan.

Oavsett vilken typ av eller storlek på företag är det många faktorer som påverkar entreprenörskapet. Det krävs både tid och drivkraft att kunna påverka och till skillnad mot vad ordspråket säger så är inte alltid ensam starkast. Men vad händer när en röst blir två och sedan tre eller femtio eller fem hundra?

Näringslivsforums främsta uppdrag är att ständigt förbättra företagsklimatet i Skövde samt skapa medlemsnytta för våra medlemmar – företag i Skaraborg. Vi har ett gemensamt mål med Skövde kommun - att Skövde ska vara en av de absolut främsta kommunerna att bedriva och etablera verksamhet i.  Nu söker vi en ny ledare med stort driv för att fortsätta vårt viktiga arbete mot ett företagsklimat i Svensk toppklass. Blir du nyfiken? Då kanske du är precis den vi söker! 

Om jobbet

Som ledare för Näringslivsforum kommer du att driva och utveckla Näringslivsforums verksamhet och du har en central roll i Skövdes näringsliv. Du är förbindelselänk mellan kommunen, högskolan och näringslivet. Du arbetar ofta i projektform med en stor självständighet och rapporterar till Näringslivsforums styrelse.

Vem tror vi är du är?

Tjänsten innebär ett självständigt arbete och kräver en stark egen drivkraft och kreativitet för att leda och driva verksamheten framåt. Vi söker därför dig som har lätt att ta kontakt med nya människor och bygga relationer i både befintliga nätverk och nya. Viktigt är att du är en person som är trygg i dig själv, social och utåtriktad och som skapar förtroende i dina kontakter som företrädare för Näringslivsforum.

Arbetsområden/ansvar

  • En viktig del i arbetet är att genomföra aktiviteter för våra medlemsföretag, exempel på viktiga arrangemang är:

  • Nätverksträffar - förberedelser, genomförande och moderering

  • Företagsbesök

  • Kontakt med befintliga medlemmar och rekrytering av nya

  • Skapa nya samarbeten/projekt som gynnar både våra medlemmar och föreningen i sig

  • Samverka i olika utvecklingsprojekt med branschorganisationer och lokala aktörer runtom i Skaraborg

  • Ansvarig för hemsida, sociala medier och utskick

  • Driva varumärket Näringslivsforum 

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är 2023-10-06, men vänta inte med din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Bifoga CV och skriv i ditt mail varför just du är Näringslivsforums nya ledare.
Ansökan skickas till gustaf@sandegren.com

Lön: Enligt överenskommelse.
Tjänstens omfattning: 100 % med 6 månaders provanställning
Näringslivsforum är kollektivavtalsansluta

Kontaktperson

Ordförande, Gustaf Sandegren, gustaf@sandegren.com 0767-122 022


ny_vsl.docx