Näringslivsforum Skövde

2019-11-05

Viktig information till våra medlemmar i Näringslivsforum:

Vi vill idag informera våra medlemmar om att vår verksamhetsledare Malin Sörlin, kommer att gå vidare till nya utmaningar från och med 1 februari 2020.

Malin har arbetat hos oss på Näringslivsforum sedan juli 2018 och har under sin tid hos oss satt goda strukturer för vårt gemensamma arbete med Skövdes näringsliv i fokus.
Med en väl formulerad affärsplan, framtagen tillsammans med er medlemmar, förnyade kommunikationsplattformar, ett väl utvecklat medlemsnätverk och proaktiva arbetsgrupper ser vi positivt på vårt gemensamma arbete framåt med att nå de mål vi tillsammans formulerat och att arbetet med att rekrytera en ersättare för Malin kommer gå smidigt.

Under veckan kommer vi att utlysa tjänsten som verksamhetsledare för Näringslivsforum i Skövde via vår hemsida och våra sociala kanaler. Har du som medlem ett namn att rekommendera är du varmt välkommen att kontakta oss antingen via mail: info@nlfskovde.se eller via telefon till mig som ordförande: 0767 88 81 88.

Malin går vidare till Skövde kommun där hon kommer inneha rollen som Näringslivsutvecklare. Vi önskar henne vårt varmaste lycka till i sin nya roll och tackar för den tid hon varit hos oss.

Med vänliga hälsningar,
Jonna Nyberg,
Styrelseordförande, Näringslivsforum i Skövde